header foto
 
TC Jeugd

Het JEUGD zaalhockey seizoen 2012/2013

Nieuws afbeelding 24-10-2012
De veldcompetitie is nog maar net begonnen en nu vragen we al uw aandacht voor het zaalhockey.
Eind september zijn alle MHCC-teams die komende winter zaalhockey gaan spelen opgegeven aan de KNHB.

Hockey in de zaal is niet alleen leuk, snel en leerzaam maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de technische en tactische ontwikkeling van onze jeugdspelers. Zaalhockey biedt de spelers in jeugdteams van MHCC veel spelplezier en biedt hen een sportief en serieus alternatief tijdens de winterstop.

Dit jaar heeft de TC 20 teams ingeschreven voor de zaalhockeycompetitie.
De TC is van mening dat zaalhockey het meest bijdraagt aan de ontwikkeling van spelers als deze spelers optimale speeltijd krijgen. Daarom kiezen wij ervoor om van de B,en C jongens en  B, C en D meisjes eerste en tweede teams 3 zaalteams te formeren dit seizoen. 2 veldteams leveren dus 3 zaalteams. Voor de A categorie hebben wij gekozen om 1 jongens en 2 meisjes teams in te schrijven en voor de jongens D ook 2 teams.

Voor alle overige teams wordt de Midwinter Competitie georganiseerd zodat ook deze spelers hun conditie en techniek op peil kunnen houden.

Voor elk zaalteam faciliteren wij trainingstijd in de zaal, trainers, inschrijving bij de KNHB, keeperuitrustingen en overige materialen zoals balken ballen etc.
Wij hebben dit jaar zaalruimte weten te reserveren in Akersloot, Castricum en Uitgeest, we zullen bij het plannen van trainingstijden zoveel mogelijk rekening houden met afstand en leeftijd. De trainingen starten op 18 november en zoals eerder geschreven komt er ook dit jaar een vervolg op de succesvolle clinic voor keepers in de zaal.
De kosten voor het spelen van zaalhockey zitten niet in het reguliere lidmaatschap, daarom vragen wij alle deelnemers aan zaalhockey een bijdrage van € 65,- p.p..
Alle spelers die in aanmerking komen voor zaalhockey zullen op tijd worden geïnformeerd over, tijden, stick, handschoen, programma, selectie, etc. Ook wordt gevraagd je op te geven via de site, hierover worden de deelnemers apart geinformeerd.

De TC junioren
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Vera van Wijk nieuwe Technisch Manager Jeugd

Sponsoren