header foto

Hockeyzaken

MD1 KAMPIOEN!!!

Nieuws afbeelding 30-5-2016

Na een spannende wedstrijd is MD1 erin geslaagd om op eigen veld kampioen te worden! Het was warm, heel warm en het water was niet aan te slepen. Bloemendaal wist het nog heel spannend te maken door in de eerste  helft op 0-1 voorsprong te komen.  Gelukkig wist de coach Lisanne Peters in de rust de meiden op te peppen en in de eerste minuut van de 2e helft kwam meteen de gelijkmaker. Wat een ontlading! De vaste aanhang aangevuld met opa's, oma's, ooms, tantes, vriendinnetjes lieten zich goed horen en de meiden kregen weer vertrouwen. De druk richting het doel van Bloemendaal bleef de 2e helft hoog en dat resulteerde in een welverdiend 2-1. Daarna zijn de meiden niet echt meer in gevaar gekomen. Wat een geweldig einde van de competitie en een onwijs leuk jaar onder de hoede van onze topcoach Lisanne Peters!