header foto
 
Jongste Jeugd

De F-stage is weer begonnen!

Nieuws afbeelding 12-3-2018 Vanaf september zijn wij (de Guppen) elke week hard aan het trainen, maar wedstrijden spelen zat er voor ons helaas nog niet in. Tot afgelopen zaterdag, want toen mochten wij en alle andere guppen, puppies, mini's of hoe iedereen ons ook noemt los, de F-stage is namelijk weer begonnen!

De F-stage is een initiatief van hockeyclub De Reigers om ons (de 1e jaars F-jes) alvast voor te bereiden op het spelen van competitie. Vandaar dat er nu al een aantal jaren vanaf de voorjaarsvakantie een "stage" wordt georganiseerd voor verenigingen en kinderen die dit leuk vinden. Nou, natuurlijk vinden wij dat leuk!

Castricum doet dit jaar wederom mee en afgelopen zaterdag was voor ons Guppen de aftrap. Om 09:30 begon de leuke en sportieve wedstrijd tegen het team van HIC en na afloop hebben wij met elkaar een welverdiend glaasje limonade gedronken. Wij vonden het super leuk en gaaf, onze ouders waren helemaal blij en de trainers heel erg trots op ons! Wij staan te trappelen om na de trainingen van deze week zaterdag weer voor het "echie" te mogen, we hebben nu zelfs een uitwedstrijd.

Mocht je het leuk vinden ons eens te komen bewonderen en aanmoedigen... onze eerste thuiswedstrijd is zaterdag 7 april om 11:45.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren