header foto
 
Bestuursinfo

Graag stellen wij aan u voor

Nieuws afbeelding 11-4-2018

Wie ben je?

Puck op ’t Hof 56 jaar. Ik woon in Heemskerk met Flynn, 3 katten, 2 konijnen en een vijver met koi’s. Ik denk niet dat ik ooit nog weg ga uit Heemskerk want ik heb het daar erg naar mijn zin maar iets dichter bij de club wonen zou wel handiger zijn voor mij. Nu rijd ik zeker een keer of 4 per week heen en weer.

Hockey jezelf of heb je ooit gehockeyd?

Helaas niet. Ik ben al ruim 30 jaar verknocht aan deze sport maar vanwege een fysiek ongemak is het voor mij niet mogelijk om zelf te hockeyen.

Wat is je binding met MHCC?

Ik had geen binding met MHCC tot Britte 11 jaar geleden de overstap maakte van Overbos naar MHCC. Zij had het zo naar haar zin en wij voelden ons zo welkom dat ik besloot ook wel "iets”  voor de club te willen doen. Inmiddels ben ik al 10 jaar wedstrijdsecretaris, heb ik diverse commissies ondersteund, ben ik manager geweest van een aantal teams, heb ik 4 jaar in het bestuur gezeten als secretaris en heb ik diverse feesten en toernooien georganiseerd. Sinds 1,5 jaar ben ik manager van de bar. Een enorm leuke taak die ik met heel veel plezier vervul.

Welke rol heb je binnen het bestuur?

Ik ga mij bezig houden met communicatie en evenementen. Social Media speelt in beide gevallen een steeds grotere rol. Digitaal communiceren is niet mijn sterkste kant maar gelukkig hebben wij hier een commissie voor met aantal enthousiaste mensen die dat heel goed doen.

Samen met de evenementencommissie wil ik bijdragen aan gezelligheid op de club d.m.v. het organiseren van feesten en toernooien.

Wat ik hoop te bereiken?

Ik hoop dat wij meer met elkaar in contact zullen komen, dat wij meer één vereniging zullen worden waar leden, ouders, vrijwilligers zich betrokken en gewaardeerd voelen. Waar we in een fijne, sportieve en veilige omgeving met elkaar van de hockeysport kunnen genieten en een feestje kunnen bouwen.