header foto
 
TC Jeugd

Vriendinnenopgave 2018-2019

Nieuws afbeelding 1-5-2018

Vriendinnenopgave 2018-2019 staat vanaf nu open voor alle meisjes die komend seizoen in een breedte-team in de A, B of C lijn gaan spelen. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe de teamindeling eruit gaat zien dus worden alle meisjes voor de vriendinnenopgave uitgenodigd.


Als je via de knop rechtsboven in de witte balk van de MHCC site inlogt met je lidnummer en wachtwoord, kom je op je eigen startpagina. Via de keuze Club en vervolgens Evenementen kies je 'Vriendinnenopgave 2018-2019' en kan je maximaal 2 namen van vriendinnen invullen waarmee je komend seizoen samen in een team wil spelen.


Wanneer je aangeeft dat je bij een vriendin in een team ingedeeld wil worden, gaat de TC ervan uit dat dat jouw voorkeur heeft boven ingedeeld worden in een team op je eigen niveau. Het kan dus zijn dat je door de vriendinnenopgave in een lager team wordt ingedeeld dan wanneer je geen gebruik maakt van de vriendinnenopgave. De TC zal uiteindelijk met zoveel mogelijk wensen rekening houden maar is hierbij wel afhankelijk van meerdere criteria.


De inschrijving staat open tot en met 10 mei 2018.


Vriendelijke groet, 


TC MHCC

Gerelateerde nieuwsberichten

Vera van Wijk nieuwe Technisch Manager Jeugd

Sponsoren