header foto
 
Sponsoring

Koop of lease een Volvo bij Ton van Kuyk en steun MHCC!

Nieuws afbeelding 10-7-2019
Op 5 juli jl. is door Michiel van Zeggeren (voorzitter) en Raymond Wijker (Commerciële Commissie) een mooie overeenkomst met Volvo Ton van Kuyk gesloten. Volvo Ton van Kuyk is reeds bordsponsor van MHCC en deze samenwerking is nu uitgebreid met de Volvo Clubbonus. Alle omliggende Volvo Ton van Kuyk vestigingen (m.u.v. vestiging Schagen) doen met deze Clubbonus mee. 

Kortweg gezegd: koop of lease via Volvo Ton van Kuyk een nieuwe Volvo, dan levert dat € 1.000 voor de club op. Koop je een gebruikte Volvo Selekt Label, dan levert dat € 500 voor de club op.

Volvo Clubbonus
Indirect helpt Volvo, met de samenwerking met de KNHB, iedere hockeyer in Nederland. Met het partnership wil Volvo Cars Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, met Volvo Ton van Kuyk als regionale Volvo-dealer die midden in de hockeysamenleving staat. Daarom is er de Volvo Clubbonus. De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000 die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Ton van Kuyk! Een bonusbedrag van € 500 wordt uitgekeerd bij de aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt Label . Dit bedrag komt per verkochte auto van Volvo Nederland en heeft dus geen invloed op jouw eigen dealer korting of inruilprijs en is dus ‘On top of’. Want ook bij lease, waarbij de berijder niet de eigenaar wordt, krijgt MHCC deze bonus. 

En nog meer…
Naast het bestaande sponsorschap en de Volvo Clubbonus gaan we samen met Volvo Ton van Kuyk ook clinics via de KNHB regelen, gaan we gezamenlijk interessante lezingen organiseren en zal Volvo Ton van Kuyk zichtbaar aanwezig zijn bij diverse activiteiten. Een aantal keer per seizoen gaan we ook gebruik maken van Ton van Kuyk Volvo’s om met een team naar een uitwedstrijd te rijden

Kortom, Volvo Ton van Kuyk is de volwaardige mobiliteitspartner van MHCC.

Binnenkort besteden wij meer aandacht aan dit partnership. Wil je nu alvast meer weten? Mail je vraag naar [email protected]

Voor nu alvast een mooie zomer gewenst! 

Namens MHCC Commerciële Commissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Rabo Clubsupport cheque overhandigd

Sponsoren