header foto
 
Jongste Jeugd

Mini-wedstrijdjes (onder 8 jaar) weer van start!

Nieuws afbeelding 4-9-2019
Op de zondagen 8, 15, 22 en 29 september en op 6 en 13 oktober van 9:30 tot 10:30 organiseren wij weer de onderlinge mini-wedstrijdjes (onder de 8 jaar). 

Spelen in shirts van grote clubs of van Nederlands elftal 
Als je je hiervoor opgeeft, word je ingedeeld in een team en niet zomaar een team. Je wordt namelijk gekoppeld aan een Nederlands Elftal speler/speelster of Hoofdklasse speler/speelster. Zo kan het zijn dat je in team "Billy Bakker" in een Nederlands elftal shirt speelt tegen team "Lideweij Welten" in een shirt van hockeyclub Den Bosch.  

Indeling week van te voren bekend
In welk team je zit en met wie, krijg je elke week op woensdag van ons te horen via de mail. Dit kan elke week wisselend zijn en het kan ook zijn dat jongens en meisjes door elkaar gemixt worden. Het gaat ons erom dat jullie met elkaar veel plezier gaan maken en van elkaar leren.  

Aanmelden
Als je mee wilt doen, willen wij dat graag van te voren weten. Mocht je een keer niet kunnen, geeft dat helemaal niet (dit kun je bij je aanmelding al vermelden bij de opmerkingen) of later tijdig aan ons doorgeven (zodat wij de teams kunnen aanpassen waar nodig). 

Wij hopen uiteraard dat jullie allemaal mee komen doen en/of misschien zelfs wel een vriendje of vriendinnetje mee willen nemen.
Een kleine sfeerimpressie tref je aan op Facebook MHCC.

Ben je al lid en wil je je inschrijven, log dan in op Mijn MHCC en klik op evenement mini wedstrijden op je persoonlijke inlogpagina. Je kan bij opmerkingen je eventuele afwezigheid vermelden. 

Nog geen lid?
Je kunt lid worden op 2 manieren. 

1) Wil je alleen meedoen op zondag met de mini-wedstrijden?

Schrijf je dan hier in. Bij opmerkingen kan je dan aangeven dat je alleen de mini wedstrijden speelt en nog niet mee traint. Je betaalt dan slechts de inschrijfkosten van 35 euro voor het seizoen. 

2) Wil je naast de mini-wedstrijden ook trainen?

Schrijf je dan hier in. Naast het inschrijfgeld betaal je dan ook de contributiekosten voor je leeftijdscategorie.  

Groetjes,

De TC Jongste Jeugd 

Sponsoren