header foto
 
TC Jeugd

Afspraken trainingen

Nieuws afbeelding 25-2-2020 Beste meiden en jongens,

Met de trainers hebben we grotendeels de verwachtingen van hen doorgenomen, maar dat willen we met jullie ook, om ervoor te zorgen dat de trainingen vlot verlopen. 

Er zijn een paar regels om jullie veiligheid te garanderen. Een bitje in hebben tijdens de trainingen is verplicht. Dat bitje moet je na het inlopen indoen en mag alleen uit als de trainer dat aangeeft. Zonder bitje moet de trainer je wegsturen! Verder is het ook van belang dat lange haren vastzitten in een staart of haarband en heb je natuurlijk scheenbeschermers om. Als de trainer roept dat je naar binnen moet wegens onweer, luister direct, dan is er gevaar. 

Daarnaast zijn er ook wat afspraken in het trainingsgedrag die we met elkaar hebben gemaakt: 
Zorg dat je op tijd bent, uiterlijk 5 minuten voor de training. Kom je te laat dan even melden bij de training.
Kom altijd trainen en kom dan ook trainen om beter te worden. Natuurlijk moet het ook leuk en gezellig zijn, maar het is wel de bedoeling dat er wat geleerd kan worden. 
De trainers willen tempo houden in hun trainingen, hoe meer je doet, hoe meer je kan leren. Help daarbij door bijvoorbeeld op tempo ballen te rapen en bij uitleg van een oefening, of aanwijzingen tussendoor goed te luisteren.
 Afzeggen: Mocht je nou onverhoopt een keer niet kunnen trainen, geef dit dan tijdig door aan de trainer, zodat die rekening kan houden met minder spelers in haar of zijn voorbereiding op de training. Dit doet zeker vanaf de C de speler zelf (dus niet de ouders) persoonlijk bij de trainer. Liefst bellen, en altijd de reden vermelden. Invullen in de MHCC app of melden in een groepswhatsapp is niet voldoende. 
Mocht je structureel op een dag niet kunnen trainen, maak dan met de trainer en coach een afspraak bij welk team je dan mee kan trainen. 

Trainingsgedrag en - opkomst nemen we mee in de overwegingen voor de teamindelingen van komend seizoen.

Na de trainingen, komen we altijd met het team bij elkaar om het veld op te ruimen en de training gezamenlijk af te sluiten. Je mag pas van het veld als de trainer dit aangegeven heeft.

Dan nog wat algemene zaken die voor het hele terrein gelden. 
Ruim gebruikte spullen altijd op, afval in de containers en meldt het aan de hoofdrainers als er iets stuk is gegaan. Mocht je losse ballen vinden geef die dan even aan de trainer. We zijn al heel veel ballen kwijtgeraakt dit seizoen.

Fietsen moeten geplaatst worden in de fietsenrekken. Niet bij veld 2 of tegen de veldhekken aan. 

OK, klinkt allemaal streng, maar als iedereen zich hieraan houdt maken we het voor elkaar allemaal leuker en intensiever, waardoor we ook meer leren, zowel trainers als spelers. 

Tot op het veld
Amber, Fleur, Sophie, Lars en Joris

Gerelateerde nieuwsberichten

Vera van Wijk nieuwe Technisch Manager Jeugd

Sponsoren