header foto
 
Jongste Jeugd

Introductiecursus Hockey-Helden

Nieuws afbeelding 31-5-2020

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport, of graag willen ervaren hoe het is om te hockeyen wordt vanaf zaterdag 6 juni én vanaf woensdag 10 juni de gratis introductiecursus Hockey-Helden gestart. 


Hockeyoefeningen, spelletjes en wedstrijd

Hockey-Helden geeft kinderen de mogelijkheid om 4 achtereenvolgende weken geheel vrijblijvend met een hockeytraining mee te doen. Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan, vaak afgesloten met een wedstrijdje. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in kleine groepjes.


Wanneer?

Het is mogelijk om op de zaterdagen: 6 juni, 13 juni, 20 juni en 27 juni van 9:00 tot 10:00 uur of op de woensdagen: 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli van 15:30 tot 16:20 uur deel te nemen bij hockeyvereniging MHCC op sportpark Wouterland. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers van de club. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld. 


Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor Hockey Helden kan via [email protected]. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website www.mhcc.nl. Deelname aan de cursus is gratis en schept geen verplichtingen. Lid worden na de cursus kan uiteraard wel!


* Uiteraard volgen wij als sportvereniging te allen tijde de landelijke maatregelen coronavirus vanuit de overheid en het RIVM.

Bijlage

Sponsoren