header foto
 
Jongste Jeugd

Nieuwe coördinator/hoofdtrainer Funkey en Guppen

Nieuws afbeelding 25-6-2020
Het seizoen loopt alweer op zijn einde. Even geen hockey maar zon, zee en strand.  Ondertussen worden de voorbereidingen voor komend seizoen opgepakt. Voor onze allerjongste leden (Funkey en Guppen) zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator/hoofdtrainer. Wij zoeken deze uiteraard het liefst in onze eigen MHCC-kring. 

Funkey en Guppen (4, 5 en 6 jaar)
Om de eerste jaren van onze jongste leden de juiste aandacht te geven, zoeken wij een coördinator/hoofdtrainer die er voor zorgt dat de training met deze groep soepel verloopt. In deze rol wordt leiding en begeleiding gegeven aan de trainers (ouders, oudere jeugd). Daarnaast vinden we juist de inbreng op sociaal/pedagogisch vlak erg belangrijk: de sportieve opvoeding van de kinderen door ze te begeleiden in het hockeyspel en de sociale vaardigheden daar omheen. De juiste persoon wordt voor deze groep kinderen hét gezicht van de club. 
De Funkeys en Guppen trainen op woensdagmiddag. Mocht de tijd voor een goede kandidaat onhaalbaar zijn, dan kan er eventueel met de trainingsuren geschoven worden. De coördinator/hoofdtrainer maakt onderdeel uit van het team `Technische Commissie Jongste Jeugd’, ontvangt een vrijwilligersvergoeding en heeft gegarandeerd veel plezier met deze groep enthousiaste leden.

Interesse?
Zijn er ouders of anderszins betrokken personen die deze superleuke en dankbare taak op zich wil nemen; per direct of in de nabije toekomst? Goed om te weten dat MHCC voor eventuele scholing kan zorg dragen, mocht dat gewenst zijn. Mocht het je aanspreken maar het je aan tijd ontbreken? Het is ook heel goed mogelijk om deze functie met z’n tweeën te doen. Reacties graag naar [email protected]

Ook ouders/betrokkenen die niet per se hoofdtrainer willen zijn, maar die wel willen assisteren bij de trainingen en/of wedstrijden voor de jeugd, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Wij horen graag van je.

Technische Commissie | Jongste Jeugd

Sponsoren