header foto
 
Sponsoring

Update upgraden MHCC-clubhuis

Nieuws afbeelding 30-5-2021
Onlangs hebben wij onze plannen rondom het upgraden van het MHCC-clubhuis met jullie gedeeld. Wij zijn positief verrast over de vele en leuke reacties die wij hebben ontvangen. De Club van Honderd* heeft inmiddels ruim 50 leden. Een geweldig resultaat en hiermee zijn we goed op weg naar de 75 leden die wij nodig hebben om de plannen te kunnen realiseren. Ons doel is om er samen echt iets moois van te maken. We nemen je graag even kort mee in onze plannen.

We zijn gestart met diverse voorbereidende werkzaamheden. Het plafond is aangepakt. Dat wil zeggen leeggemaakt en geschilderd door het MHCC-schilderteam. Een volgende stap is het schilderen van alle wanden. In samenwerking met Rob Rorije Electrotechniek en Twisk Bouw wordt het plafond voorzien dan indirecte ledverlichting. We hebben hiervan diverse voorbeelden gezien en kunnen zeggen: dat wordt echt super gaaf!

Groot scherm
Het MHCC-beeld & geluidteam onder supervisie van Jan Graafland is eveneens al gestart met de voorbereidingen. De wens is om in het clubhuis twee infoschermen, een groot TV-scherm en een nieuwe geluidsinstallatie te plaatsen. Op het grote scherm kunnen teams samen met de trainer een wedstrijd analyseren of met elkaar naar een hoofdklasse hockeywedstrijd, voetbalwedstrijd of bijvoorbeeld een Formule 1 kijken. 

Nieuw meubilair
Het meubilair van onze sponsor Basic Label zorgt ervoor dat we relaxed kunnen zitten op de verschillende loungebanken. Het meubilair is multifunctioneel en kan uiteraard tegen een stootje. Er komen meer zitplaatsen dan dat we nu hebben en rondom de bar worden diverse statafels geplaatst. Diverse aansprekende visuals aan de muur en aankleding zorgen straks voor een prettige sfeer. 

We zijn er nog niet....
En kunnen daarom jouw hulp nog goed gebruiken. Word ook lid van de Club van Honderd en help mee aan het realiseren van een fantastisch nieuw clubhuis.


*Club van Honderd 
De club van Honderd is special opgericht voor dit clubhuisproject. Iedereen die zich aansluit bij de Club van Honderd, vragen we eenmalig om een bijdrage van 100 euro. Als tegenprestatie organiseren we, zodra dit weer kan, voor alle leden van de Club van Honderd, inclusief partners, een supergezellige avond in het vernieuwde clubhuis. Via de betaallink kun je meedoen. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage! 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over dit clubhuisproject, neem dan contact op met Klaas-Jan Neefkes via [email protected]. We kijken ernaar uit het nieuwe hockeyseizoen te kunnen inluiden met een geweldig nieuw clubhuis én een spetterend openingsfeest!

Groet, namens het bestuur en alle MHCC-clubhuisbouwers,

Simon Kornblum, Mascha Bernoski, Rim Stammes, Saranda Bakels, Tanja Heijda, Klaas-Jan Neefkes, Alexander de Wagt, Djurre Roggeveen, Lars van der Welle