header foto
 
Sponsoring

Club van Honderd maakt upgrade clubhuis mogelijk

Nieuws afbeelding 8-7-2021
Dankzij het enthousiasme van een grote groep leden is het gelukt om de sponsordeal met Basic Label, leverancier van meubels en woonaccessoires, te sluiten. Dit betekent dat het clubhuisproject van start gaat. "Het is ongekend hoeveel positieve reacties wij hebben ontvangen. Wij zijn ontzettend blij met de donaties die zijn gedaan aan de *Club van Honderd, waardoor de metamorfose van het clubhuis mogelijk wordt. Trots op onze leden én op onze club. Het laat maar weer zien dat we met elkaar veel kunnen bereiken.” Aldus Alexander de Wagt en Klaas-Jan Neefkes, de kartrekkers van dit clubhuisproject. 

Aan de slag
Basic Label heeft de eerste materiaalleveringen gedaan. De kleedkamers staan inmiddels bomvol met onze nieuwe meubels. De plafondpanelen en led- en barverlichting zijn in samenwerking met Rorije Electrotechniek en Twisk Bouw in de maak en worden in augustus gemonteerd. Vervolgens gaat het schilderteam het clubhuis voorzien van nieuwe frisse kleuren. Als dat klaar is starten wij met de inrichting van het clubhuis. Zoals het er nu naar uitziet zal het ‘vernieuwde’ clubhuis in september klaar zijn. 

Inventaris clubhuis
In augustus worden de huidige meubels uit het clubhuis gehaald. Mogelijk dat het meubilair elders een nieuwe bestemming kan krijgen. Heb je hier ideeën over of heb je interesse? Laat het ons weten. Hou de MHCC-app of de website in de gaten. Als het zover is, plaatsen wij hier een bericht over. 

Met elkaar voor elkaar!
Wil jij dit project ook nog steunen? Dat kan zeker nog. Het klusteam kan in augustus extra handen gebruiken en ook donaties aan de club van 100 (zie betaallink hieronder) zijn nog nodig om de puntjes op de i te kunnen zetten. Alle gelden blijven in de *Club van Honderd en worden besteed aan het clubhuisproject. 

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Alexander de Wagt en Klaas-Jan Neefkes via [email protected]

Groet, namens het bestuur en alle MHCC-clubhuisbouwers,

Simon Kornblum, Mascha Bernoski, Rim Stammes, Saranda Bakels, Tanja Heijda, Klaas-Jan Neefkes, Alexander de Wagt, Djurre Roggeveen, Lars van der Welle

Club van Honderd
* De club van Honderd is special opgericht voor het clubhuisproject. Iedereen die zich aansluit bij de Club van Honderd, vragen we eenmalig om een bijdrage van 100 euro. Als tegenprestatie organiseren wij in oktober voor alle leden van de Club van Honderd, inclusief partners, een supergezellige avond in het vernieuwde clubhuis. Via deze betaallink kun je meedoen. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage! 


Reacties


Bart Helder

8-7-2021 @ 11:56:08 |Whoop whoop!!

Arjen Veter

8-7-2021 @ 13:08:44 |Gaaf hoor!

Elisa García Chiquitó

8-7-2021 @ 17:37:39 |Goed bezig! Zet m op! Leuk project

Reageer op het nieuws