header foto
 
Sponsoring

Het is weer sponsorbollentijd!

Nieuws afbeelding 23-12-2021
Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer de MHCC-sponsorbollen actie. Op 31 december gaat een clubje bakkers aan de slag om overheerlijke verse oliebollen en appelbeignets te bakken. Bestel je sponsorbollen bij MHCC: je betaalt een eerlijke prijs en steunt ook nog eens de club.

Hoe werkt het?
Bestellen doe je online via het bestelformulier. Je kunt kiezen tussen overheerlijke oliebollen (met of zonder krenten ) en appelbeignets. Zorg er voor dat je bestelling uiterlijk woensdag 29 december bij ons binnen is. Je bestelling kun je op vrijdag 31 december ophalen. Je ontvangt hiervoor gelijktijdig met jouw bestelbevestiging via de mail een tijdslot. Kleine opmerking: vorig jaar liep het op een bepaald moment niet goed bij het ophalen, waardoor sommige bestellingen niet op tijd klaar waren. Hier hebben wij van geleerd en gaan dat dit jaar uiteraard anders aanpakken. Oftewel: door schade en schande wordt men wijs.

Wijn & Bubbels
Op dit moment zijn er nog wat wijnen en bubbels over van de MHCC X-Mas actie. Deze kunnen ter plekke, zolang de voorraad strekt, extra aangekocht worden. Betalen gebeurt bij het ophalen van de sponsorbollen.

Wij zien je bestelling heel graag verschijnen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected]

Hartelijke groet,
Klaas-Jan Neefkes en Folkert Schoorl