header foto
 
Jongste Jeugd

Komende zondagen Mini-Wedstrijden

Nieuws afbeelding 19-3-2022
Funkeys en Guppen opgelet: de komende zondagen hebben we weer een serie Mini-Wedstrijden. Een leuk moment om kennis te maken met hoe je nu een echte hockeywedstrijd speelt.

Vanaf 9.15 uur kunnen de teamshirts opgehaald worden in het clubhuis en kan het inspelen beginnen. Om 9.30 uur starten de wedstrijden. Halverwege de wedstrijd lassen we een kort drinkpauze in. We blijven op het veld, zodat we daarna gelijk weer door kunnen. 

Rond 10.15 uur sluiten we de wedstrijden af en ruimen we samen de veldjes op. Dan graag nog even je shirt inleveren in de 'wastas' en dan ben je de dag heerlijk gestart met een sportieve hockeyochtend! Wie weet wat er die dag nog meer te doen is op de club: kijken naar een wedstrijd van Dames 1 of Heren 1 bijvoorbeeld of even een potje tafelvoetballen in het clubhuis... het kan allemaal.

Wil jij meedoen?
Geef je dan op via [email protected]. Wil een vriendje of vriendinnetje ook meedoen, dat kan natuurlijk ook. Laat je het ons weten?

Wanneer?
De Mini-Wedstrijden zijn op vier opeenvolgende zondagen namelijk op 20 maart, 27 maart, 3 april en 10 april.

Alle deelnemers ontvangen per e-mail informatie over de tijden en teamindeling. De teamindeling wisselt elke week, zodat iedereen elkaar leert kennen en plezier met elkaar kan maken op en rondom het veld. Een stick neem je zelf mee of mag je van de club lenen. Het is gebruikelijk om scheenbeschermers en een bitje te dragen.

Zeg het voort en maak je vriendjes enthousiast voor deze leuke wedstrijden. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij.

Heel graag tot zondag!

Groetjes, 
Namens de Jongste jeugdcommissie,
Bart Helder en Pascal Linnartz

Bijlage

Sponsoren