header foto
 
Accommodatie

Update Veld 2: ‘De voltooiing nadert!’

Nieuws afbeelding 31-10-2022 Oplettende MHCC-leden hebben het wellicht al gezien: ons nieuwe Veld 2 ligt er strak bij. Sterker nog: het ziet er zo goed als af uit! Toch blijft het veld nog (heel) even afgesloten. Chris Maas, bestuurslid algemene zaken, legt uit waarom. 

Het veld ziet er af uit! Waarom kunnen we er nog niet op? 
'Het veld is inderdaad zo goed als af. Máár er zijn nog een paar belangrijke zaken die afgerond moeten worden. Ten eerste moet de sproei-installatie nog worden aangesloten. Op een droog waterveld spelen is heel slecht voor de mat en het speelt natuurlijk niet lekker. Ten tweede moet het veld nog officieel opgeleverd door de aannemer. Het wordt nog nagelopen op restmateriaal, losse schroefjes etc. en daarna moet de gemeente (de opdrachtgever voor de aanleg) het nog keuren. En ook niet onbelangrijk: pas als het veld is goedgekeurd, zijn we verzekerd als er ongelukken gebeuren. Nu is Veld 2 officieel nog bouwterrein. Kortom: we doen nog héél even een beroep op ieders geduld."  

Hoe lang moeten we nog wachten op de opening? 
"Ik begrijp dat iedereen staat te trappelen om op Veld 2 een balletje te slaan. Ik verwacht dat er eind deze week zeker op gespeeld en getraind kan worden. Zodra het kan, doen we het open. Dat zal niet lang meer duren... de voltooiing nadert!"

En hoe zit het met miniveldje?
"Het miniveldje wordt in de loop van volgende week afgemaakt. Dus ook daar kan binnen nu en korte tijd lekker op worden gespeeld."

Sponsoren