header foto
 
Grote Club Actie

Laatste lootjes Grote Clubactie 2022

Nieuws afbeelding 2-11-2022 Wat gaat het weer goed met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie! De kinderen en teams doen super hun best. Dat is te zien in het aantal verkochte loten. Op dit moment hebben we via de QR code al meer dan 1440 loten verkocht. Hier komen de loten van de boekjes nog bij. En wat een spannende ontwikkeling in de Top 5 Teams! Wie ligt er aan kop? 
De actie loopt nog tot en met zaterdag 12 november. Dan worden alle loten, online en de boekjes, geteld. Daarna maken we het winnende team bekend! Zij ontvangen een mooie prijs voor het hele team. 

Ben je klaar met verkopen? 
Lever je boekje dan in aan de bar in het clubhuis of in de rode brievenbus aan het begin van het park. Ook is het mogelijk om de boekjes in te leveren bij Jan Graafland op de Nuhout van der Veenstraat 9 in Castricum. Tot uiterlijk zaterdag 12 november kun je de boekjes inleveren. Doen, want elk lot telt mee. 

Nieuwe doeltjes en hockeytouwen in zicht
Zoals het er nu naar uitziet gaan we over het aantal loten van vorig jaar heen. De teller stond in 2021 op een totaal van 2318 loten. Dat is geweldig, want daarmee gaan we ons doel, nieuwe doeltjes en hockeytouwen voor ons nieuwe waterveld, halen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.