header foto
 
TC Jeugd

Teamindelingen zaalhockeyseizoen 2022-2023 bekend

Nieuws afbeelding 13-11-2022 De teamindelingen voor de jeugd van O10 t/m O18 én de voorlopige (!) trainingstijden voor de zaal zijn bekend. Ze zijn te vinden door in te loggen in Mijn MHCC via www.mhcc.nl. Vervolgens ga je naar > club > documenten > TC Jeugd. 

De teams zijn ook dit jaar weer met zorg samengesteld. Goed om te weten: de spelers die dit seizoen met dispensatie spelen in de Jongens O12 zijn ingedeeld in de Jongens O14. Dit omdat deze dispensatie alleen voor de veldcompetitie geldt.

Zaaltrainingen 
De trainingstijden zijn vooralsnog voorlopig. Het kan dus zo zijn dat jouw team in dit rooster nog niet staat ingedeeld voor een zaaltraining. Geen zorgen: voor alle teams regelen we trainingen. En elk team traint minimaal zeven keer in de zaal. Uiteraard doen we ons best om ervoor te zorgen dat elk team minimaal één training in de zaal heeft gehad voor de eerste wedstrijd plaatst vindt. 

LET OP: tot en met 25 november trainen de teams die zijn ingedeeld voor een zaaltraining nog in hun veldteam-samenstelling. Dit doen we omdat sommige trainingstijden overlappen. Dus als de veldtraining van jouw team op dezelfde dag valt als jouw zaaltraining, dan vervalt de veldtraining. Trainingen kunnen plaatsvinden in de Bloemen, Akersloot (de Lelie) en Limmen (de Enterij), op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag. 

Trainers & coaches 
We streven ernaar om coaches en trainers in de zaal zoveel mogelijk dezelfde teams te laten trainen en coachen als op het veld. Omdat de zaalteams kleiner zijn en er dus meer teams zijn dan op het veld, zal dit niet altijd mogelijk zijn. We zijn momenteel in gesprek met de trainers en coaches. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit delen. 

Belangrijke data
  • Dinsdag 22 november: informatieavond voor managers en coaches en andere belangstellenden. Meer informatie volgt.

  • Zaterdag 26 november: de laatste wedstrijd in 2022 in de veldcompetitie, hierna is er nog een inhaalweekend. 

  • Zaterdag 3 december 2022 tot en met 19 februari 2023: zaalhockeycompetitie. Er zijn twaalf mogelijke speelweekenden. Ook in de weekenden rondom de kerstvakantie wordt er gespeeld en kan jouw zaalteam ingedeeld worden. Half november wordt het wedstrijdschema bekend en is het te zien in de MHCC-app. 

Overige informatie
  • Elk team wordt ingedeeld in een poule van zes of zeven teams.

  • Elk team speelt tegen vijf of zes tegenstanders. In totaal speelt een zaalteam tien of twaalf wedstrijden, verdeeld over vijf of zes speeldagen. Een team speelt dus twee wedstrijden op een speeldag. Een speeldag valt of op zaterdag of op zondag. 

  • De speeldagen worden verdeeld over twaalf speelweekenden. Het kan zijn dat jouw team direct al de eerste zaalwedstrijd heeft op 3 december, maar het kan ook dat je pas een week later begint.

  • De wedstrijden vinden in principe plaats in sportzalen of hockeydomes binnen het district Noord-Holland. Dat kan zijn in de Bloemen in Castricum, maar ook in Haarlem, Heerhugowaard, etc.
Vragen? Neem dan contact op via [email protected]

TC Junioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Vera van Wijk nieuwe Technisch Manager Jeugd

Sponsoren