header foto
 
Bestuursinfo

Nieuwjaarsgroet van het bestuur

Nieuws afbeelding 1-1-2023

Beste leden, familie en vrienden van MHCC,
Namens het bestuur willen we jullie via deze weg allemaal een heel gelukkig en sportief 2023 toewensen!

Het afgelopen jaar startte door de beperkingen die het coronavirus ons oplegde nog behoorlijk uitdagend. Maar mede dankzij de inzet van vele toegewijde, trouwe én nieuwe vrijwilligers, hebben we het gered om MHCC draaiende te houden. En toen de beperkingen grotendeels voorbij waren, konden we dankzij vele helpende handen alsnog grote stappen zetten. 

Een paar hoogtepunten zijn wat ons betreft het nieuwe, prachtig ingerichte clubhuis en buitenterras met grote dank ook aan onze hoofdsponsor Basic Label  de flitsende nieuwe clubkleding waarin onze teams vlammen in de competitie, de superleuke nieuwe feesten en evenementen en als kers op de taart natuurlijk ook nog het nieuwe waterveld en speelveldje voor de kids!  

Al bestuur kijken we uit naar wat 2023 onze club gaat brengen. We hebben er enorm veel zin in om er samen met jullie weer een prachtig jaar van te maken. Daarbij is ieders bijdrage  groot of klein  voor ons even belangrijk voor het succes en plezier dat we samen hebben. 

Alvast heel veel dank voor jullie hulp: samen zijn we MHCC!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van MHCC
Maarten, Simon, Taco, Rim, Rob, Tanja en Chris

PS: Graag zien we jullie 25 januari op de Algemene Leden Vergadering + borrel voor alle vrijwilligers. Meer info daarover volgt! 

Reacties


Djurre Roggeveen

3-1-2023 @ 00:22:17 |Dat is een mooi stel hoor (op die foto)! vanuit Suriname kijken we ook vol zin vooruit naar het komende hockeyjaar! voor iedereen een machtig mooi 2023 en 'tot straks'

Reageer op het nieuws