header foto
 
TC Jeugd

Amber Brakenhof stopt einde seizoen als technisch manager

Nieuws afbeelding 23-3-2023 Na ruim acht jaar leiding te hebben gegeven aan de jeugd van MHCC als trainer, coach en het afgelopen jaar als technisch manager, heeft Amber Brakenhof aangegeven dat werk aan het einde van dit hockeyseizoen neer te leggen. Kwijt zijn we haar als club gelukkig niet: Amber blijft met veel plezier hockeyen als vaste speelster in Dames 1.

Onder leiding van Amber zijn grote stappen gezet om het niveau en de hockeyervaring van voornamelijk de jeugd binnen MHCC naar een hoger niveau te brengen. De komende jaren hopen we die lijn voort te kunnen zetten. Uiteraard zullen we dan ook proberen om een goede opvolger of opvolgster voor Amber te vinden en de functie van technisch manager voor de jeugd zo snel mogelijk in te vullen. Binnenkort zetten we hiervoor een vacature uit. Mocht je nu al meer over deze rol willen weten of interesse hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

Ruimte voor volgende stap
Met het neerleggen van haar taak als technisch manager van MHCC krijgt Amber ruimte voor een volgende stap in haar carrière. Ondertussen blijft ze als pedagogisch medewerker van Forte, verantwoordelijk voor de vestiging Wouterland. We wensen Amber alvast heel veel plezier en succes in haar verdere loopbaan.Amber (tweede van links, voorste rij) is een vaste waarde in onze Dames 1

Reacties


Marte Woudt

24-3-2023 @ 09:53:25 |Bedankt alvast voor al je inzet Amber! En veel veel geluk en plezier met het verkennen van nieuwe werkpaarden!

Marte Woudt

24-3-2023 @ 09:54:57 |Dank, autocorrect. Werkpaarden = werkpaden. 😌

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Vera van Wijk nieuwe Technisch Manager Jeugd

Sponsoren