header foto
 
Grote Club Actie

De Grote Clubactie gaat weer van start! Doe je mee?

Nieuws afbeelding 19-9-2023 Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook MHCC doet mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,- en per verkocht lot krijg je € 0,50. Van de opbrengst gaat ongeveer € 1,90 per lot naar onze clubkas! De jeugdleden ontvangen deze week de verkoopboekjes. 

Verkoopboekje met QR-code 
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

We doen het samen! 
Ons doel dit jaar is om van de opbrengst beschermmaterialen voor onze keepers aan te schaffen en een bijdrage te geven aan nieuwe doelen. Met steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving hopen we dit doel behalen. Doe mee, samen gaan we ervoor! En voor het team met de meest verkochte loten, staat er een mooie prijs te wachten! 

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen!


En voor alle Rabo-leden, vergeet niet te stemmen op onze Rabo ClubSupport. Iedere stem telt en levert MHCC geld op. Stem nu direct in de Rabo App of online. Stemmen kan nog tot maandag 26 september. Doen!