header foto
 
Parahockey

G-HOCKEYERS WINNEN GOUD OP SPECIAL OLYMPICS

8-6-2008
Afgelopen weekend is het G-hockeyteam wederom kampioen geworden!
Tijdens de special olympics die dit weekend gehouden zijn in Amsterdam, zijn wij kampioen geworden in de beginners poule. Dit leverde ons een goude medaille en een grote beker op!!
De special olympics begon vrijdagmiddag 6 juni met een bezoekje aan de special health, nadat iedereen gehapt had voor een nieuw bitje, Linda en Joran een nieuwe bril hadden uitgezocht en Amber nieuwe schoenen kreeg, hebben we met zijn allen nasi gegeten in het Special olympics huis. Om 19.00 uur moesten wij ons klaar maken voor de openingceremonie... Met alle 1700 andere sporters kwamen wij op, in onze nieuwe trainingspakken (gesponserd door Ortho Center Amsterdam), in het olympisch stadion. Na een openingswoordje door verschillende mensen, waaronder Job Cohen en de minister van sportzaken kregen we een demonstratie van een spring/turnploeg en van een bmx team. Daarna werd het olympisch vuur ontstoken. Als klap op de vuurpijl kwam Jan Smit optreden.
Zaterdag en Zondag werd er op hockeyclub Abcoude gehockeyd. Zaterdag waren de poulewedstrijden waarvan wij er 1 wonnen en 2 verloren. Dit leverde ons onze plek in de beginnerspoule op. Zondag hebben wij drie wedstrijden gespeeld tegen, Hudito, Myra en Barneveld. Doordat wij alle drie de wedstrijden gewonnen hadden wonnen we allemaal een gouden medaille en een grote beker!!
Volgende week zaterdag is onze laatste wedstrijd van dit seizoen. We spelen dan het landelijke g-hockeytoernooi in Amsterdam. Wij spelen dan in de gemiddelde poule, dit is ook de poule waar wij volgend jaar competitie in gaan spelen!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws