header foto
 
Sponsoring

ABN AMRO blijft Hoofdsponsor Mhcc

Nieuws afbeelding 5-10-2009

De ABN Amro bank heeft aangegeven hoofdsponsor te willen blijven van MHCC. Onze club en de ABN zijn al sinds twee jaar aan elkaar verbonden en de bank heeft nu de intentie uitgesproken om het sponsorcontract met nog eens twee jaar te verlengen. Dat werd zaterdag 3 oktober beklonken met een feestelijke overhandiging op veld 1.

Onder het toeziend oog van juichende hockeymeisjes reikte Arnoud Stam, Districtsdirecteur Particulieren voor de IJmond van ABN Amro een waardecheque over aan MHCC-voorzitter Arjen Veter. Daarbij waren ook aanwezig Ellen Wijdekop (kantoordirecteur van ABN Amro Castricum) en Frank Kok, voorzitter van de Fondsenwerf- en Sponsorcommissie bij MHCC.

Het sponsorcontract tussen ABN Amro en MHCC loopt in juni volgend jaar af, maar de bank heeft laten weten dat contract tot 2012 te willen verlengen. “Iedereen weet dat onze bank een nieuwe Raad van Bestuur heeft, onder leiding van Gerrit Zalm. Die heeft uiteraard alle sponsorovereenkomsten onder de loep genomen en nu besloten dat ABN op Hoofdklasseniveau doorgaat met hockeysponsoring. Lokale banken mogen daardoor ook doorgaan, dat doen wij met MHCC,” aldus Arnoud Stam. Zijn district, de IJmond, loopt van Santpoort tot en met Castricum. In dit gedeelte van Noord-Holland heeft ABN Amro 45.000 particuliere rekeninghouders.

Bijlage

Reacties


Gerdy van Bellen

4-10-2009 @ 16:36:50 |Dat is mooi nieuws, zeker in 'deze tijden'!

Reageer op het nieuws