header foto
 
Mededelingen

Kom jij bij ons achter de bar?

Nieuws afbeelding 8-10-2022 Ben jij die leuke, enthousiaste MHCC ouder? En wil je wel iets voor de club doen maar mag het liever niet teveel tijd kosten? Dan is dit je kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een aantal gezellige ouders/verzorgers die ons team van bar coördinatoren komt versterken. Ook grootouders die het leuk vinden om zo betrokken te zijn bij hun kleinkinderen zijn van harte welkom. 

Wat wordt er van je verwacht? 
Als barco ben je het aanspreekpunt voor de barouders uit de teams en zorg je samen met hen dat het achter de bar goed draait en gezellig is. Ervaring is niet vereist, iedereen is welkom. Een voordeel is dat je als barco geen bardiensten hoeft te draaien voor je team. Een keer per maand draai je een barco-dienst van 3 uur. Vind je het leuk en ben je vaker inzetbaar is dat natuurlijk heel fijn. 

Dus weet jij van wanten en wil je met ons zorgen dat de bar het kloppende hart van het clubhuis wordt? Kom dan langs bij de bar of neem contact op met Maartje Tollenaar, 06 – 52052197. Ook als je meer wilt weten.

Reacties


Ruud Lokenberg

6-12-2022 @ 11:22:43 |ik ben er al bij. 0 reacties kan er uit.

Reageer op het nieuws