header foto
 
Parahockey

Parahockeyers aan de start bij hardloopevent Egmond

Nieuws afbeelding 8-1-2023
Een deel van onze parahockeyers is vandaag aan de start verschenen van de NN Egmond Heroes Run. De Heroes Run is onderdeel van het hardloopevent NN Egmond Halve Marathon en is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. Onze hockeyers deden mee op de afstand 1,8 km. Iedereen liep een fantastische run en Thomas en Giovanni hebben zelfs de eerste en tweede plek veroverd. Een groot feest dus!Special Olympic World Games 
Vijf van onze paraspelers gaan in juni naar de Special Olympic World Games in Berlijn. Maar voor het zover is moeten de deelnemers eerst het inschrijfgeld van € 1000,- per persoon bij elkaar zien te krijgen. We zijn voor hen verschillende inzamelingsactie gestart. Zo hebben onze leden de afgelopen maanden lege flessen ingeleverd bij de AH in Geesterduin, zijn er kerststukjes gemaakt en verkocht en kun je de hele maand januari bij de AH in Limmen nog je statiegeld doneren aan onze parahockeyers. 

Wil je ook een bijdrage aan ons parateam doen? Dat kan via deze link.

Training Team NL bij MHCC
Leuk om te weten is dat op zondag 22 januari het Nederlands Parahockey team bij ons op de club gaat trainen. Binnenkort meer hierover. 

Sponsoren