header foto
 
Hockeyzaken

Hockeytrainers en -coaches gezocht!

Nieuws afbeelding 5-9-2023 Ben je tenminste 15 jaar oud en heb je zin in een sportieve bijbaan? Wil je graag je hockeykennis en -skills delen? Of ben je een hockeyer in ruste, maar vind je het leuk om de liefde voor het spelletje over te brengen op de nieuwe generatie? Dan zij we dringend op zoek naar jou! Voor diverse jeugdteams zoeken we namelijk nog trainers en coaches - we krijgen de roosters dit jaar helaas niet rond! 

Als je ervaring hebt met het geven van training of coachen of een trainersdiploma hebt, dan is dat natuurlijk een plus. Maar zo niet, dan ben je toch van harte uitgenodigd om te reageren. Half september start op de club een opleiding voor beginnende trainers waar je dan bij kunt aansluiten. In overleg kijken wij wat bij je past en delen wij je in op één of meerdere teams. Uiteraard zorgen wij voor begeleiding en een prima vergoeding. En ook als je jezelf niet voor een heel jaar wilt vastleggen, maar voor een kortere periode of bijvoorbeeld alleen voor de zaal, gaan we graag met je in gesprek!     

Kortom: ben je enthousiast en wil je samen met ons de jeugd met plezier laten sporten en bewegen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Vera via [email protected] of 06 39 75 07 45.