header foto
 
Evenementen

Meld je nu aan: Valentijn Quiznight

Nieuws afbeelding 7-1-2024 Of je nu verliefd, verloofd, getrouwd of nog op zoek bent: iedereen die gelooft in de kracht van liefde is van harte uitgenodigd om mee te doen aan de enige echte MHCC Valentijn Quiznight op vrijdagavond 9 februari!

Het belooft een hartverwarmende avond te worden, waar de passie in de lucht hangt en de liefde de hoofdrol speelt! Bereid je dus voor op een quiz die doordrenkt is met vragen over liefde, romantiek en alles daartussenin. Of je nu een expert bent in liefdesliteratuur, een kenner van romantische films of gewoon dol bent op weetjes; deze Quiznight zal je hart zeker sneller laten kloppen!  

En om de liefde niet alleen in onze harten te laten stralen, is iedere deelnemer ook van harte uitgenodigd om gekleed te gaan in de kleur van liefde: rood. Dus duik in je kast en trek je meest romantische, rode outfit aan. Laat de liefde regeren op onze Valentijn Quiznight! 🌹❤️

Aanmelden & informatie
De quiz vindt plaats in het clubhuis van MHCC. Aanvang: 20.00 uur. Je kunt je team van 4 tot 6 personen aanmelden via [email protected]. De kosten voor deelname zijn 7,50 euro per persoon, inclusief twee drankjes en hapjes. Leeftijd: 18+.

Graag tot dan! 
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws