header foto
 
 

D-kamp 2018

Evenementen

3-9Het is al bijna zover... het D-kamp komt eraan! Bekijk de flyer in de bijlage voor alle informatie.


Lees verder

MHCC Hockeystarskamp weer een groot succes!

Evenementen

27-7 Op 24, 25 en 26 juli vond alweer het vierde MHCC Hockeystars kamp plaats. 78 fanatieke jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar hebben drie dagen lang een onvergetelijk kamp gehad.

Lees verder

18 juni, Kampioenshuldiging en vrijwilligersdag

Evenementen

7-6 Zaterdag 18 juni worden om 17:00 de kampioenen van dit seizoen gehuldigd op het clubhuis. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden ter waardering van de vrijwilligers die zich dit jaar weer in het zweet hebben gewerkt voor de club!

Lees verder

D-feest afgelast.

Evenementen

18-5Beste D-leden, Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat het D-feest van 19 mei is afgelast, wegens een tekort aan aanmeldingen. 

Groeten, De JEC

Lees verder

3 april: Ouder Kind Toernooi

Evenementen

26-3Het ouder kind toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 3 april. Van 9:30 tot 13:00 zullen er onderling wedstrijden gespeeld worden. Dit toernooi is voor de jeugdleden  uit de D, E en F teams en hun gezinsleden. Je kunt je als team opgeven maar ook individueel. Een team bestaat uit minimaal 7 personen waarbij één speler in staat moet zijn om de functie van scheidsrechter te

Lees verder

Ruilbeurs Mhcc 2 september 2009

Evenementen

31-8Iedereen die van zijn oude hockeyspullen af wil en voor degenen die op zoek zijn naar "nieuwe" hockeyattributen, let op !! Wij organiseren woensdagavond 2 september a.s. weer de jaarlijks ruilbeurs in het clubhuis van Mhcc. Jullie kunnen dan alles met betrekking tot hockey aanbieden voor de verkoop. Te denken valt aan schoenen, kleding, sticks en tassen.

Lees verder

Nationale Sportkampen komt langs met te gekke knotshockeyboarding!

Evenementen

1-3
Deze zomer organiseren wij, Nationale Sportkampen, op jullie club een waanzinnig sportkamp. Om een voorproefje te geven van het kamp komen wij zaterdag 7 maart en zaterdag 14 maart bij jullie op de club met een te

Lees verder

Hockeyen, dansen en snert eten: het snerttoernooi komt er weer aan!

Evenementen

23-12 Snerttoernooi 2008
6 januari 2008

Het einde van het jaar nadert en dus komt het altijd gezellige snerttoernooi weer in zicht. Op 6 januari 2008 worden de oliebollen en appelflappen weer ingeruild voor een heerlijk bord erwtensoep à la Dick Eijking. Senioren, a-jeugd, trimleden, ouders en andere hockeyliefhebbers zijn welkom om op een hockeyende

Lees verder

Hockeyen, dansen en snert eten: het snerttoernooi komt er weer aan!

Evenementen

17-12 Snerttoernooi 2008
6 januari 2008
 

Het einde van het jaar nadert en dus komt het altijd gezellige snerttoernooi weer in zicht. Op 6 januari 2008 worden de oliebollen en appelflappen weer ingeruild voor een heerlijk bord erwtensoep à la Dick Eiking. Senioren, a-jeugd, trimleden, ouders en andere hockeyliefhebbers zijn welkom om op een hockeyende manier

Lees verder

Een drietal C-spelers bij Districts Ontmoetingsdagen

Evenementen

3-5Afgelopen zaterdag 1 mei speelden de jeugdselecties van de zes Nederlandse districten tegen elkaar tijdens de zogenaamde Districts-ontmoetingsdagen (DOD). Drie eerstejaars C-spelers van MHC Castricum deden mee: Meinske Haak (Noord Holland Meisjes C), Yannick van der Drift (Noord Holland Jongens C) en Joren Romijn (Noord Holland Jongens B). Zij kregen veel speeltijd en presteerden alle drie goed.

Lees verder

Netwerkevenement voor ondernemers op 24 juni

Evenementen

11-6Mixed Hockey Club Castricum (MHCC) en ABN AMRO Bank organiseren op 24 juni een netwerkevenement voor ondernemers uit Castricum en directe omgeving.

Lees verder