header foto
 
Evenementen

Wouterland Toernooi 2024: nog maar een paar plekken beschikbaar!

Nieuws afbeelding 21-5-2024 De inschrijvingen voor het Wouterland Toernooi gaan als een speer: er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Mis dit fantastische toernooi niet en schrijf je snel in via [email protected]. VOL=VOL

Meer informatie
Op zaterdag 13 juli 2024 gaat het dak eraf bij Mixed Hockey Club Castricum op Sportpark Wouterland met het leukste 18+ hockeytoernooi van de regio: het Wouterland Toernooi!

Thema: circus
Dit jaar staat alles in het teken van het betoverende thema: Circus. Kom en laat je verrassen! Speel mee in de hockeycompetitie, geniet van koude drankjes op ons terras en in ons clubhuis, en sluit de dag af met een smakelijk buffet en een knallende afterparty met DJ. 

Kosten
Slechts € 250,- per team. Inclusief de kans om te strijden voor de titel 'Poule-winnaar', gave spelprijzen, prijzen voor het best verklede team en het meest sportieve team, en een heerlijk buffet verzorgd door Il Gusto. 

Jouw team
Alle 18+ (mixed)teams van 8 tot 10 spelers zijn welkom. Zorg dat je team bestaat uit minimaal 4 (oud)hockeyers voor de veiligheid.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws