header foto
 
 

Doortrainschema Meisjeslijn

Mededelingen

3-6 De aankomende twee weken staan er voor de nieuwe teams nog een aantal trainingen op het programma. In de bijlage is te lezen wanneer welk team training heeft.
Veel plezier nog de komende twee weken!

Lees verder

Doortrainschema Jongenslijn

Mededelingen

1-6 De aankomende twee weken staan er voor de nieuwe teams nog een aantal trainingen op het programma. Hieronder is te lezen wanneer welk team training heeft.
Veel plezier nog de komende twee weken!
Dinsdag 4 juni en donderdag 6 juni
17:00-18:15 JC1 18:15-19:15 JB2 19:30-20:45 JB1 20:45-22:00 JA1

Lees verder

Trainingen vandaag (25 januari) afgelast!

Mededelingen

25-1 Wegens de winterse omstandigheden zijn de velden nog niet bespeelbaar, de trainingen van vandaag gaan dan ook niet door.
Over de wedstrijden van morgen zal later vandaag een beslissing genomen worden.


Lees verder

Teamindelingen zaal (ABCD)

Mededelingen

30-10 In de week voor de herfstvakantie zijn de zaalselecties gehouden en de teamindelingen voor de zaal zijn nu te vinden op de website.
Log in op mijn mhcc --> club --> documenten --> TC Jeugd --> zaalselecties 2018-2019.


Lees verder

Selectietrainingen zaal

Mededelingen

10-10Volgende week vinden de selectietrainingen voor de zaal plaats.
De betreffende teams zijn hierover al geïnformeerd.

Maandag 15 oktober 17:00-18:00 MD1 en MD2 18:00-19:00 MB1 en MB2 19:00-20:00 MC1 en MC2 20:00-21:00 MA1
Woensdag 17 oktober 18:00-19:00 JB1 en JB2

Lees verder

Erelid Kees de Gee overleden

Mededelingen

29-7Woensdag 25 juli jongstleden is onverwacht Kees de Gee overleden. Kees was van 1991 tot 1998 voorzitter van onze vereniging, een tijd waarin MHCC op nog gras speelde en slechts 1 kunstgrasveld had. Kees was een echte hockey-vader met een hockey familie, die altijd op de club was. Niet alleen was hij voorzitter, hij coachte ook Dames-1 gedurende lange tijd en hij was scheidsrechter. Daarnaast

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Mededelingen

30-4Afgelopen weekend is de overvolle kapstok met gevonden voorwerpen opgeruimd. De spullen worden vanaf nu nog 3 weken bewaard en dan naar Mutatara gebracht. Mocht je hockeyspyullen kwijt zijn dan kun je contact opnemen met Ellen Kaandorp. telnr. 06 4745 8711 

Lees verder

Trainingen junioren en jeugd komende periode

Mededelingen

3-12Aangezien er wat "onduidelijkheid" is over de trainingen voor de junioren en jongste jeugd wijzen wij nogmaals iedereen op de volgende twee nieuwsberichten die al eerder op onze site verschenen zijn:
- agenda junioren t/m de voorjaarsvakantie
- trainingsschema jongste jeugd t/m de voorjaarsvakantie


Lees verder

Herinnering Vrijwilligersdag 17 juni

Mededelingen

8-6 Met het naderende einde van het seizoen willen we de vrijwilligers bedanken voor alle inzet dit jaar! Op zaterdag 17 juni wordt dan ook de vrijwilligersdag georganiseerd op de club. Vanaf 16:00 zal een borrel inclusief afsluitende BBQ plaatsvinden.

Lees verder

Trainingen afgelast vanaf 18.00u

Mededelingen

6-6Vandaag, dinsdag 6 juni, worden alle trainingen die na 18.00u starten afgelast vanwege het slechte weer. Momenteel zijn er teams aan het trainen en zij maken de training af zo lang het weer dit toe laat.

Lees verder

OPROEP: Verdwenen strafcorner maskers JC2

Mededelingen

10-4Enkele weken geleden heeft iemand tussen vrijdagavond en zaterdagochtend de strafcorner maskers van JC2 ‘geleend’ uit hun keeperstas. Wij gaan er vanuit dat de desbetreffende persoon is vergeten deze terug te leggen. Vriendelijk doch dringend verzoeken wij dat de maskers door alsnog worden teruggelegd. 
Alvast dank namens JC2.

Lees verder

!! Derde poging: Kom jij ons helpen achter de bar?

Mededelingen

31-3 Ondanks 2 eerdere oproepen is het tekort aan barco’s nog niet opgelost. Nog altijd zijn we op zoek naar MINIMAAL 5 nieuwe ouders die als bar coördinator ons willen komen helpen. Het probleem is dusdanig urgent dat we het rooster niet meer rond kunnen krijgen. Twijfel dus niet langer en meld je aan voor de leukste job van de club!   Wat moet je dan doen? Helemaal niet zo veel! -  

Lees verder

LET OP!!! VELD NIET BETREDEN

Mededelingen

8-3Vanwege de aanleg van het nieuwe veld wat in de afrondende fase zit is het vanaf heden NIET toegestaan het veld te betreden. Ballen die op het veld komen laten liggen  worden er later afgehaald. Dit is om de ondergrond te beschermen van het veld.
Spreek elkaar hier alsjeblieft ook op aan, zodat het veld er zo snel en zo goed mogelijk komt te liggen!

Lees verder

Jongste jeugd trainingen afgelast

Mededelingen

10-2De velden zijn niet bespeelbaar. De jongste jeugd trainingen van vandaag zijn hierdoor helaas afgelast. 
Met sportieve groet,
Daan van der Helm (tijdelijke hoofdtrainer jongste jeugd)

Lees verder

Update: Constructie nieuw veld 1

Mededelingen

25-1 Het zal sommigen van jullie niet ontgaan zijn maar de bouw van het veld is afgelopen maandag officieel van start gegaan! De eerste stappen  naar een nieuw veld zijn gemaakt zoals te zien is op de onderstaande foto. Vandaag is de aannemer begonnen met het verwijderen van de straatstenen rondom het veld en vrijdag zal een begin worden gemaakt met de sproei installatie. Eerder deze week zijn

Lees verder

Gezocht!

Mededelingen

28-9 De stick van Anthony Mouroulis uit Heren1 lag dinsdagavond tussen  19.45 uur en 20.00 uur in de dugout op veld 1. Na het inlopen bleek deze verdwenen. Het betreft een Adidas LX24 Carbon, blauw/zwart. Heeft iemand de stick gezien of per abuis de verkeerde stick meegenomen? Neem dan even contact op met Anthony op [email protected]

Lees verder

Voorlopig trainingsschema ABCD aangepast

Mededelingen

11-9In de bijlage een nieuwe versie van het voorlopige trainingsschema voor de ABCD. Alle trainingen zijn momenteel ingevuld! Sommige teams zijn verplaatst naar een ander veld, kijk daarom goed naar het schema of er wijzigingen zijn voor jouw team.


Lees verder

Toeschouwers gezocht!

Mededelingen

11-4 Zaterdag 16 april om 13.15 is de topwedstrijd van MHCC JB3 tegen JB2 van MHC Bennebroek. Dit spektakel zal plaatsvinden op Wouterland.
De nummers 1 en 2 van de poule!
Bennebroek staat op basis van doelsaldo op de eerste plek. Met nog 4 wedstrijden te gaan, vergroot een overwinning van de JB3 op Bennebroek de kans op het kampioenschap.

Lees verder

VERLOREN

Mededelingen

4-4Vorige week zondag heeft iemand een zilveren ketting met hieraan een bronzen driehoek verloren. Afgelopen zondag heeft een speler van Hurley een gouden trouwring verloren. Deze ring heeft een speciale betekenis voor hem.
Mochten deze sieraden gevonden worden dan graag contact opnemen met Puck op 't Hof ([email protected]).

Lees verder

MHCC in vogelvlucht...

Mededelingen

23-9 Milo Tuinman, coach en vrijwilliger van MHCC, is wel vaker met zijn drone in de weer, menig filmpje komt op Facebook voorbij. Deze keer was hij actief boven de velden van MHCC.... één minuutje in vogelvlucht... Leuk om eens te zien lijkt ons. Milo, bedankt! Kijken? klik hier, https://www.youtube.com/watch?v=db3wShxzLE0

Lees verder

Afgelastingen!

Mededelingen

14-9Vanwege het aanhoudende slechte weer, de weersverwachting en de staat van de velden gaan alle trainingen vanavond niet door. Alleen de looptrainingen gaan wel door!
Met Vriendelijke Groet,
De TC

Lees verder

Aftellen tot D-kamp

Mededelingen

21-8 Van zaterdagmiddag 19 september tot en met zondagochtend 20 september staat het D-kamp weer op het programma. Voor degenen die nog niet weten wat het D-kamp inhoudt: een supergezellig weekend met je team met een overnachting in een tentje op het MHCC terrein. Op de agenda staan onder andere huisgemaakte pannenkoeken eten, een hockeyclinic van Dames en Heren 1, dansen op het veld, disco in het

Lees verder

ABN AMRO Sportdag

Mededelingen

22-4 Wil jij een kind met een lichamelijke beperking een unieke sportdag cadeau geven? Dat kan!
Heeft jouw kind een lichamelijk beperking of ken je een kind met een lichamelijke beperking? Dan kan je dit kind een unieke kans geven. Samen met NOC*NSF en de Esther Vergeer Foundation geeft ABN AMRO op 6 mei clinics voor de volgende sporten: Tennis, Basketbal, Hockey en Atletiek. Een unieke

Lees verder

MHCC Dames 1 koploper!!

Mededelingen

19-1 Wil het in het veld nog niet echt lukken met dames1, in de zaal loopt het op rolletjes. Dames 1 gaat dan ook fier aan kop in de poule.Op zondag 25 januari worden in Leimuiden de laatste twee wedstrijden tegen Strawberries en Athena gespeeld.

Lees verder

Nieuwe trainer-coaches Dames 1

Mededelingen

30-6 Komend seizoen gaan Jasper Stam en Simon van de Kamer samen aan de slag als trainer-coaches van Dames 1. Ze nemen het over van Thomas Prinsen die na drie jaar kiest voor een nieuw avontuur. Na een paar zeer goede gesprekken hebben Jasper en Simon inmiddels ook al een paar keer met de groep getraind. Afgelopen zondag hebben we de laatste zaken afgerond waardoor zij nu officieel de

Lees verder

Selectie trainingen ABCD 2014-2015

Mededelingen

24-5 De komende 2 weken zijn er selectietrainingen (zie schema hieronder). Dit betekent dat er GEEN reguliere trainingen zijn voor de ABCD-elftallen (enkele uitzonderingen daargelaten, indien de trainer andere afspraken met het team heeft gemaakt). De 8DEF en guppen trainen wel door volgens het reguliere schema.


Lees verder

Hockeyheld van Oranje' gepresenteerd...

Mededelingen

6-11Je bent met je klas uitgenodigd om de finale van het WK-hockey bij te wonen. Samen met je beste vriend/vriendin verheug je je op een heerlijke hockeydag. Jullie doen mee aan een shoot-outcompetitie, waarmee jullie een 'meet and greet' met de internationals van Oranje kunnen winnen. Maar er komt een eind aan het onbezorgde genieten als jullie toevallig een gesprek afluisteren en te horen krijgen

Lees verder

Sportiviteit & Respect de bijdrage van MD1 (video op Facebook !!)

Mededelingen

10-10Afgelopen zaterdag stond in het teken van Sportiviteit en Respect. Het team van MD1 heeft hier vanzelfsprekend ook aan meegedaan, zoals vele andere teams. Vanmiddag kwam er opeens een video van MD1 op de speciale Faceboek-pagina van Sport en Respect 'voorbij'. Wil je 'm zien, kijk hier https://nl-nl.facebook.com/Mhcc.ec

Lees verder

Ballenvanger van veld-2 gerepareerd!

Mededelingen

30-9De ballenvanger is weer gerepareerd! (door de Gemeente)
Het Bestuur


Lees verder

Forza MHCC !! (update met bijlage)

Mededelingen

17-9 Op 2 september was er een brainstormavond over de toekomst van MHCC. Speerpunten waren 'hoe het clubgevoel te verbeteren' en 'de inkomsten te verhogen'. Zo'n 30 betrokken leden waren aanwezig om kennis en ideeën te delen. Met de veiling als recent voorbeeld weten we wat een groep enthousiastelingen kan bereiken (opbrengst was € 45.000!) Het enthousiasme en de inzet van toen willen we als

Lees verder

Erelid Rob Haanappel is 19 augustus overleden

Mededelingen

22-8 Op maandag 19 augustus Rob Haanappel, erelid van onze vereniging overleden. Rob was lid van het oprichtingsbestuur in 1967 en heeft in de jaren daarna een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van de vereniging. Het laatste contact wat ik met hem had was toen ik hem uitnodigde voor het sloopfeest in November 2010, hij kwam uiteindelijk samen met zijn vrouw, Annemarie

Lees verder

Top Zaalhockey....

Mededelingen

31-1Aanstaande zaterdag 4 februari worden de districtskampioenschappen gespeeld, waarbij de beste zaalhockey-jeugdteams bepalen wie verder mag naar de landskampioenschappen. Het scheelde een haar of onze eigen MD1 was erbij geweest! Ze werden derde in hun poule.  Zaterdag spelen wel enkele bekenden voor Castricum; keeper Joren Romijn (Hurley JB1) en Yannick van der Drift (Bloemendaal JB1),

Lees verder

Woensdag 14dec vanaf 16.30 uur afgelast!

Mededelingen

14-12 Wegens hagel, wind en onweer lassen we vanaf 16.30 uur de trainingen af. We hopen dat dit bericht via-via nog een hoop mensen kan bereiken!   TC-Jeugd

Lees verder

Trainingen 8 december afgelast

Mededelingen

8-12Ivm de storm die steeds krachtiger wordt hebben we besloten om vanaf 19.00 alle trainingen af te lassen. Lees verder

Woensdag 7-12 : vanaf 16.30 uur alles afgelast

Mededelingen

7-12 Beste iedereen,   Vanaf 16.30 uur zijn alle trainingen afgelast! het KNMI waarschuwt woensdag 7 december voor storm met zware windstoten en onweer in de regio Noord-Holland.    Dit was het laatste bericht. Excuses voor het ongemak!    TC Jeugd (Bericht gewijzigd om 15.45 uur)

Lees verder

Dugouts veld 2

Mededelingen

29-10Het is jullie vast opgevallen! De dug-outs van veld 2 hebben een opknapbeurt gehad. Dankzij de inspanningen van Heren 3 staan ze weer fris in de verf. Ook is de bestrating voor het clubhuis aangepakt. Dank voor dit initiatief mannen!

Lees verder

Zondag (19-09-2011), regen, zon, winnen en verliezen en…blessures…

Mededelingen

19-9 Afgelopen zondag, 18-9, kwam ik met als doel om een aantal foto’s van Dames 1 te maken. Verder had ik het plan opgevat om een aantal sfeerplaatjes te maken. De eerste was rond de klok van 12 al snel gemaakt. Jammer dat, terwijl het nieuwe clubhuis er prachtig bijstaat, de

Lees verder

Zondagtrainers opgelet!

Mededelingen

27-5 De trainingen voor de 4/5-jarigen, Guppen, Tulpen en Trimmers op zondagochtend gaan door tot zondag 10 juli!!! M.u.v. zondag 12 juni (1e pinksterdag) gaan we dus nog lekker lang door!  Tot op zondag om 9.30 uur,
Sophie de Bie

Lees verder

ALLERlaatste wedstrijd Dinsdag Veterinnen: einde van een hockeytijdperk!

Mededelingen

7-4 Aanstaande dinsdag is het zo ver: de laatste wedstrijd van de MHCC Veterinnen Dames Dinsdag A. Na dinsdag wordt het team opgeheven. Er zijn onvoldoende nieuwe speelsters gevonden en de dames die al jaren met elkaar spelen willen het (bijna allemaal) rustiger aan gaan doen. De gemiddelde teamleeftijd ligt dan ook rond de 60 jaar, met een spreiding van 42 tot wel 74 jaar!   Heeft u a.s.

Lees verder

Zondag 6 maart Bennebroek - Mhcc H1

Mededelingen

3-3 Aanstaande zondag speelt Heren1 een zeer belangrijke wedstrijd, uit tegen Bennebroek. Wanneer ons Heren1 dit duel wint, is de kans groot dat zij degradatie kunnen voorkomen. Dat zou niet alleen voor het team, maar ook voor de club een enorme opluchting zijn! Vanzelfsprekend zullen zij het op prijsstellen indien er supporters vanuit het Castricumse afreizen....

Lees verder

VIP voor E&F

Mededelingen

15-2 Vrijdag 18 februari kunnen alle E & F kinderen meedoen aan de Voorjaars Instuif Partijtjes!

Lees verder

Trainingen Alle E-teams opgelet !!

Mededelingen

2-2 Wegens een groot bezettingsprobleem is het vandaag niet mogelijk om de gewone traingen te draaien. Er zijn veel trainers ziek dus we hebben er voor gekozen om een groot MIXED-TOERNOOI te organiseren.   Wanneer: We starten om 14.30 uur, het duurt tot 16.00 uur Wat: hockeykleding, stick, bitje etc Wie: Je8-1, Je6-1 t/m 3,

Lees verder

Er wordt zaterdagmiddag "gewoon" gespeeld

Mededelingen

27-11Laatste nieuws, de wedstrijden van zaterdagmiddag gaan door....

Lees verder

Wedstrijden zondag 28 november afgelast!

Mededelingen

27-11In verband met de slechte gesteldheid van de velden zijn alle wedstrijden op zondag 28 november afgelast.

Lees verder

Oproep van en voor de G-Hockey.....

Mededelingen

3-11 Sinds het begin van dit seizoen hebben we drie nieuwe meisjes die bij de G-hockey zijn komen spelen. Zij wonen in De Waterjuffer een woonvoorziening in Uitgeest. Deze meisjes moeten natuurlijk allemaal een wedstrijdtenue hebben. Helaas heeft De Waterjuffer hier niet voldoende budget voor. Wie heeft er op zolder nog een wedstrijdtenue liggen en wil dit doneren aan het G-hockeyteam?

Lees verder

Beslissingswedstrijd JC1

Mededelingen

15-10De aanvangstijd van deze wedstrijd is verzet van 13:30 naar 14:00 uur !!!

Lees verder

Erelid Harry Nijpels overleden

Mededelingen

19-9 Harry Nijpels is op 15 september jl. overleden. Harry was lid van het oprichtingsbestuur van MHCC in 1967. Hij had ooit bij HBS in Bloemendaal gehockeyed en werd, toen hij in Castricum kwam wonen, de eerste wedstrijdsecretaris van MHCC. Daarnaast trainde hij de heren (er was in die tijd maar één heren team) en ook de jeugd in een rol wat een voorloper was van de huidige technische

Lees verder

Een nieuw seizoen, een nieuw team, een nieuwe kans!

Mededelingen

10-9 Vandaag 12 September is het dan eindelijk weer zover, Dames 1 van Castricum  gaat de strijd aan met Hilversum Dames 1 om 12:45 op Wouterland.

Lees verder

D-kamp zaterdag 11 en zondag 12 september

Mededelingen

3-9Bijna is het zover, 11 september vanaf 17:00 uur veranderen we Wouterland weer in het gezelligste (tenten)dorp van de omstreek! Er wordt op Wouterland weer gehockeyed, gespeeld, gegeten, gelachen, gedanst en geslapen door alle D-junioren van MHCC. Pak je tent, je slaapzak en wat je nog meer wil meenemen om het gezellig te maken. Kom naar dit gave weekend wat tot de volgende dag

Lees verder

Jaarlijkse Mhcc-Ruilbeurs

Mededelingen

31-8 Op woensdagavond 1 september a.s.organiseert MHCC weer haar jaarlijkse ruilbeurs.
Alle hockeymaterialen zoals: schoenen, sticks, kleding, sticktassen, trainingskleding etc. kunt u inbrengen die avond.
Ook is Ab Geldermans aanwezig met nieuwe materialen en zoals gebruikelijk ontvangt u bij de aanschaf daarvan 10% korting.


Lees verder

Doe mee met het Castricum Toernooitje

Mededelingen

31-5Zoals de meesten ondertussen weten, gaat het Wouterland toernooi niet door. Maar niet getreurd: in plaats daarvan organiseert de Wouterlandcommissie vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni het Castricum Toernooitje. Nodig al je vrienden en bekenden uit, zodat we het seizoen mooi kunnen afsluiten.
Programma Castricum Toernooitje
Vrijdagavond 11 juni

Lees verder

Afscheid van Heren 1 Castricum voor Sjoerd H. en Pim

Mededelingen

17-5Gisteren (16 mei) was het op Wouterland voor Sjoerd Huisinga en Pim Spaanderman een speciale zondag. Het duel tegen degradatiekandidaat Maarssen was namelijk hun laatste competitieduel voor de Castricumse grootmacht. Na vele jaren actief te hebben gehockeyed (Sjoerd is zijn hockeycarriere bij Castricum begonnen, heeft tussendoor vele jaren bij Hurley gespeeld en speelt sinds 2 jaar weer bij

Lees verder

Foto' s D-feest

Mededelingen

4-5Zaterdag 24 mei was het weer zover, het D-feest op hockeyclub Castricum! Onder de leiding van de JEC-JR vond er een leuke show plaats, waarin de Lama's, de Jackson Five en zelfs een heuse rap te bewonderen waren. Ondanks dat het spannend was om onder toeziend van de coach op te treden, verliepen de acts goed. Winnaars van de avond waren de meiden van de D1! De muziek van DJ Tjebbe en de

Lees verder

Aanstaande zondag Almere-Mhcc Dames 1.... Bent u erbij???

Mededelingen

3-5Beste leden en andere hockeyliefhebbers,
Het zal jullie niet ontgaan zijn; dames 1 heeft degradatiezorgen. Aankomende zondag spelen we uit bij Almere. We zouden ons bij winst (en verlies van onze directe concurrent) definitief veilig kunnen spelen in de eerste klasse. Uiteraard gaan wij hier alles aan doen, maar daar hebben we jullie hulp wel bij nodig. We zouden het dan ook erg fijn

Lees verder

bar gesloten zaterdag 30 januari

Mededelingen

29-1Door de afgelasting van alle jeugdwedstrijden voor a.s. zaterdag wordt er ook geen bardienst gedraaid.   Groet, De barcommissie

Lees verder

Nog meer kampioen's nieuws: Mhcc Meisjes D3 herfstkampioen

Mededelingen

15-12Afgelopen zaterdag moest het gebeuren tegen Amsterdam.
Onze meiden stonden samen met Westerpark MD1 op een gedeelde 1ste plaats maar met een beter doelsaldo. De meiden hadden hard getraind en waren zeer gemotiveerd om de klus te klaren.

Lees verder

Hockeymeiden MHCC D1 kampioen

Mededelingen

14-12Met een glansrijke 3- 1 zege op concurrent Alliance hebben de hockeymeiden van MHCC D1 afgelopen zondag het zwaarbevochten kampioenschap binnengesleept. Na de uitzinnige ereronde, waarbij de champagne rijkelijk vloeide, kwamen de coaches Lisanne Peters en Arjan de Zeeuw woorden tekort. “Je weet, ik heb al het nodige meegemaakt op sportgebied, maar dit overtreft werkelijk alles”, sprak een

Lees verder

Weer meer dan een dozijn gediplomeerde trainers erbij op MHCC!

Mededelingen

7-10Afgelopen maanden hebben 16 aanstaande trainers, de Jeugd Hockey Trainerscursus (JHT) bij Mhcc gevolgd. In de afgelopen weken hebben zij op maandagavond, met bondsdocent Jan-Willem Gutteling, de basisvaardigheden op het gebied van trainingsinhoud, analytisch vermogen, didactische vaardigheden en de beginselen van een eigen visievorming behandeld.

Lees verder

Bericht van de familie van Eijken.

Mededelingen

4-9Nu het nieuwe hockeyseizoen weer gaat lopen, wil ik een ieder van de club bedanken voor de aandacht, die John van jullie heeft gekregen tijdens zijn ziekte. Iedere zaterdag was hij op de club aanwezig als wedstrijdsecretaris met zijn blauwe hoedje en rode jack, met onder de arm zijn zwarte map, om de wedstrijden te begeleiden en de aanvangstijden van de wedstrijden in de gaten te houden. Het was

Lees verder

Wedstrijdschema zaterdag 13-12-2008

Mededelingen

10-12Vanwegen problemen met een koppeling tussen de KNHB en de site van MHCC is het wedstrijdprogramma van aanstaande zaterdag niet volledig. Aanvulling: MC5 - Athena MC5  wordt gespeeld om 14:30 op veld 2.   Puck op 't Hof wedstrijdsecretariaat

Lees verder

Kennisgeving

Mededelingen

13-10Wij hebben kennisgenomen van het overlijden van Marc Komin.   Vele jaren was hij niet alleen lid van onze vereniging, maar ook actief in diverse commissies, waaronder de organisatie van het Wouterland Toernooi Internationaal.   Wij wensen zijn familie veel sterkte toe.      

Lees verder

Inning contributie

Mededelingen

25-9Bericht van de penningmeester: Op of omstreeks 25 september a.s. zal de automatische incasso plaatsvinden t.b.v. de contributie voor het jaar 2008/2009.
Wilt u zo vriendelijk zijn er zorg voor te dragen dat de incasso soepel verloopt?

Lees verder

Nieuwe shirts !!!!

Mededelingen

12-7Beste leden en ouders,
Met ingang van het seizoen 2008/2009 hebben we een volledig nieuw club shirt voor al onze hockeyers.
Het nieuwe shirt is noodzakelijk in verband met de nieuwe sponsorovereenkomsten met ABN AMRO en KPMG. De sponsorinkomsten vormen middels een financiële bijdrage aan MHCC gedurende een aantal jaren, een belangrijke inkomstenbron.

Lees verder

Binnenkort informatie over de nieuwe shirts...... Let op je email !!!

Mededelingen

1-7Een dezer dagen volgt er meer informatie over de nieuwe shirts..... Waar en wanneer je ze kunt afhalen, de kosten en hoe ze betaald moeten worden.   Deze info volgt in een email die wordt verzonden aan het emailadres zoals vermeld is in jouw gegevens op de site. Kloppen die nog wel ???? Pas het aan, dan gaat het met je nieuwe shirt goed !!!   Hans

Lees verder

Ouder-kind Toernooi Afgelast!

Mededelingen

21-3 OUDER-KINDTOERNOOI AFGELAST
Vanwege de voorspelde weersverwachting heeft de organisatie besloten
het toernooi af te blazen.
Alle aanvoerders krijgen persoonlijk bericht. We wensen jullie
allemaal toch nog een heel fijn paasweekend, helaas deze keer zonder
sportief tintje.

Lees verder

Hockeyen, dansen en snert eten: het snerttoernooi komt er weer aan!

Mededelingen

17-12 Snerttoernooi 2008
6 januari 2008
 

Het einde van het jaar nadert en dus komt het altijd gezellige snerttoernooi weer in zicht. Op 6 januari 2008 worden de oliebollen en appelflappen weer ingeruild voor een heerlijk bord erwtensoep à la Dick Eiking. Senioren, a-jeugd, trimleden, ouders en andere hockeyliefhebbers zijn welkom om op een hockeyende manier

Lees verder

Op zaterdag 24 november aanstaande vindt er tussen 09.00 - 13.00 uur een spectaculaire Sinterklaas-boekverkoop plaats. Lees meer…

Mededelingen

22-11 Let Op! Belangrijk!
Sinterklaas himself zal een beperkte oplage van “40 jaar MHCC” signeren, welke voor de ongelooflijk billijke prijs van € 9,99 per stuk zal worden verkocht. Daarnaast zal er een speciale serie van de eerste druk van het boek 40 jaar MHCC worden verkocht in een nog iets exclusievere oplage, waarvan de minimumprijs bij voorinschrijving € 10 bedraagt.

Lees verder

Planning komende periode ABCD

Mededelingen

25-5 Afgelopen week was de laatste reguliere trainingsweek en vandaag worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld bij de junioren. We gaan dus vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Hieronder de planning voor de komende periode:

Week 22
Geen reguliere trainingen voor de ABCD Zaterdag 1 juni bekendmaking nieuwe teams

Week 23

Lees verder

Trainingen ABCD tot aan de kerstvakantie

Mededelingen

21-11 We naderen de winterstop, hieronder een overzicht wanneer er nog wel/niet getraind wordt door de ABCD tot aan de kerstvakantie.

Week 47: trainingen veld ABCD en trainingen zaal ABCD Week 48: trainingen veld CD en trainingen zaal ABCD Week 49: zaaltrainingen ABCD Week 50: zaaltrainingen ABCD Week 51: zaaltrainingen ABCD

Lees verder

Gezocht: DACO bij MHCC op zaterdag!

Mededelingen

16-9 Iedere zaterdag zijn er vrijwilligers aan het werk als gastvrouw/gastheer van MHCC om de bezoekende en thuisspelende teams te ontvangen. Deze DACO's (dagcoördinatoren) zitten bij de info-tafel en zijn het eerste aanspreekpunt voor de coaches, verwijzen de spelers naar de juiste velden, assisteren  bij het invullen van het digitale wedstrijdformulier en regelen van alles wat er op zo'n

Lees verder

Reportage van C-TV van de Kampioenswedstrijd van D1 25 mei 2014

Mededelingen

2-6Na het succes van H1 met het behoud in de 3e klasse, met deze bijlage nog even terug naar vorige week zondag.
Een verslag van C-TV, onze lokale TV-zender.Lees verder

Voorstelling 'Wel Winnen Hè'.... nu ook in Beverwijk

Mededelingen

18-12 Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Lees verder

Sportiefste team van Nederland (update: nu met filmpje...)

Mededelingen

26-9 Sportiviteit & Respect kent geen begin en geen eind, vandaar dat de KNHB al meer dan tien jaar campagne voert. Vorig jaar zijn we gestart met de prijsactie ‘Het sportiefste team van Nederland’. Deze actie gaat nu weer van start en dit keer voor alle D en C jongens en meisjes teams! 

Lees verder

training Guppen en 4/5-jarigen op zondag 28 november AFGELAST!

Mededelingen

27-11Vanwege de verwachte kou en de daardoor gladde velden is de training op zondagochtend 28 november van 09.30 tot 10.30 uur voor de guppen en de 4/5-jarigen afgelast.


Lees verder

As zaterdag kan er geschiedenis geschreven worden....

Mededelingen

13-10 onze JC1 speelt zaterdag om 14.00 uur (gewijzigde aanvangstijd!!)  een beslissingswedstrijd tegen Bloemendaal JC1. De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van Amsterdam.

Lees verder

Start trainingen trimmers

Mededelingen

7-9As maandag 6 september starten de trainingen (beginners en gevorderden) weer. We verwachten jullie allemaal om 20.00 uur. Ook nieuwe talenten zijn welkom! Ieder nieuw talent mag 2x meetrainen, om te ervaren of hockey je sport is. Groet Marjan, Sophie en Jelleke

Lees verder

2 MHCC-ers door naar nationaal strafbalkampioenschap

Mededelingen

31-5Zaterdag was het Noord-Hollandse strafbalkampioenschap. Van veel Noord-Hollandse clubs waren spelers en keepers naar Athena afgereisd om te kijken wie er over techniek en stalen zenuwen beschikte.   Vanuit MHCC waren Hidde (JB1), Lisa (MC1), Bart (JC1), Isa (MC1) en Eva (als vervangster van Bodil, MB1) afgereisd. De beste 6 spelers en 2 keepers zullen in Beuningen strijden tegen de

Lees verder

24 apil D-Feest !!

Mededelingen

19-4Eindelijk is het dan zover! Het is tijd voor een feestje.
Zaterdag 24 april zal de muziek gaan knallen. Wij als Jec. Junior zullen de avond spetterend openen met een verrassende act. Daarna is het aan jullie om met je team een eigen act op te voeren. Playbacken, dansen en zingen, alles mag! Zet je gekozen muziek op een cd'tje en breng die de 24ste mee. Iedereen krijgt 5 minuten om de jury te

Lees verder

Start trimhockey trainingen

Mededelingen

29-1Komende maandag starten de trimhockey trainingen weer na een lange winterstop. Hopelijk zal 'koning winter' geen spelbreker zijn. Houd voor eventuele mededelingen de Mhcc website in de gaten. Alle trimmers (en andere gegadigden) zijn om 20.00 uur welkom.   Michiel Doeleman

Lees verder

Wat moet een speler zonder stick....

Mededelingen

8-11Zondag heeft iemand zijn stick (TK, zwart met zilver) achtergelaten op de club. Dinsdag en donderdag gezocht, maar niet gevonden. Wie heeft hem gevonden...??Lees verder

MEISJES C1 KAMPIOEN ??

Mededelingen

6-5De wedstrijd om het kampioenschap ...... Kom allemaal kijken en roep de meiden naar de overwinning! Aanstaande zaterdag spelen ze om 13.00 uur op het ABN-AMRO veld tegen AthenA. AthenA is nummer 2 uit de poule. Het wordt  een spannende wedstrijd die je zeker niet mag missen .....

Lees verder

Deen Clubactie

Mededelingen

11-2KOOP NU BIJ DEEN!! Als u deze week bij Deen uw boodschappen doet, krijgt u bij bepaalde producten fiches die een geld bedrag vertegenwoordigen. Die fiches kunt u deponeren in de daarvoor aanwezige kokers in de winkel. Dat geld is een zeer welkome aanvulling op de MHCC clubkas voor een groot aantal activiteiten.

DUS

Lees verder

DVD ophalen GOUD!!

Mededelingen

16-1 De volgende personen moeten nog hun dvd's van Goud ophalen bij mij: Leoni de Vlugt Louise Schalkoort Marius van Putten Meryl Nooij Djurre Roggeveen Jan Mulder Joyce Veenstra Neem even contact met mij op. 06-28102288 gr Ray

Lees verder

Oud Papier

Mededelingen

22-11Wist je dat de oud-papierprijs op dit moment 7 cent per kilo is? Help de club door je oud papier op zaterdag langs te brengen. Kleine moeite voor jou, grote opbrengst voor de club!

Lees verder

OBO/Verbunt keepersclinic

Mededelingen

8-1124 oktober was er een keepersclinic bij Ares in Apeldoon. Onder andere de vier keepers van MHCC op de foto, waren in de herfstvakantie bij de OBO/Verbunt keepersclinic aanwezig. Van links naar rechts: Miranda (MA1), Isa (MB1), Joren (JC1), Eva (MC1). Kijk voor meer fotos op :

Lees verder

Beslissingswedstrijd Mhcc JC1

Mededelingen

13-10De wedstrijd tegen Pinoké JC1 wordt aanstaande zaterdag gespeeld op de velden van Hurley. De aanvang is 10:00 uur. Vanzelfsprekend is het voor "onze jongens" leuk, wanneer er support vanaf de zijlijn is.

Lees verder

Nieuwe spelregels, simpel duidelijk gemaakt

Mededelingen

4-9Als bijlage treffen jullie een PowerPoint presentatie aan waarin de nieuwe spelregels op speelse en heldere wijze worden gepresenteerd. Als je dit bestand als diapresentatie afspeelt, krijg je het beste overzicht en ben je voor het nieuwe seizoen helemaal op de hoogte van de nieuwe regels. Met dank aan Jeroen Bom van HC Strawberries die deze presentatie heeft gemaakt en aan andere clubs ter

Lees verder

Auke Dierdorp is op 11 januari overleden

Mededelingen

13-1 Auke Dierdorp was een markant figuur binnen onze vereniging. Iedereen kent hem en iedereen is ooit eens door hem gefloten. In 1995 maakte hij, als redelijk onbekend lid, deel uit van de eerste cursusgroep voor de scheidsrechtersopleiding, samen met zijn dochter Bregje. Echter, al snel na het halen van zijn scheidsrechterskaart, werd hij op de zaterdagen een niet meer weg te denken

Lees verder